Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل سازمان میادین میوه و تره‌بار و ساماندهی مشاغل شهری شهرداری اصفهان گفت: این هفته در قالب هشتاد و نهمین برنامه «هر یکشنبه، یک افتتاح» شهرداری اصفهان، پروژه هایی به ارزش بیش از سی و سه میلیارد تومان از سوی این سازمان در میدان مرکزی میوه و تره‌بار افتتاح خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری برنا در اصفهان، محمد مجیری در خصوص این پروژه ها گفت: افتتاح تالار ۲۵ میدان مرکزی میوه و تره بار یکی از پروژه‌های آماده سازمان میادین میوه و تره‌بار و ساماندهی مشاغل شهری شهرداری است که با بهره‌برداری از آن ۲۸ غرفه به ظرفیت غرفه‌های این میدان اضافه خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: تالار ۲۵ در زمینی به مساحت چهار هزار و ۵۰۰ مترمربع ساخته شده و حدود ۲۵ میلیارد تومان برای ساخت و محوطه سازی آن صرف شده است. 

مدیرعامل سازمان میادین میوه و تره‌بار و ساماندهی مشاغل شهری شهرداری اصفهان با اشاره به پروژه احداث نیروگاه خورشیدی ۲۶۰ کیلوواتی میدان مرکزی میوه و تره بار اضافه کرد: این پروژه با اعتبار چهار میلیارد تومان بر روی بام تالار ۲۵ میدان مرکزی ایجاد شده که نخستین و بزرگترین نیروگاه خورشیدی در شهرداری‌های کلانشهرهای کشور و نخستین پروژه این حوزه در میادین مرکزی میوه و تره‌بار کشور محسوب می شود.

وی اعلام کرد: با احداث نیروگاه خورشیدی ۲۶۰ کیلوواتی میدان مرکزی میوه و تره بار، میزان انرژی‌های تجدید پذیر در شهرداری اصفهان دو برابر افزایش خواهد یافت. همچنین با احداث این نیروگاه، نخستین سازمانی هستیم که مصوبه هیئت وزیران مبنی بر اینکه هر سازمان و دستگاهی باید ۲۵ درصد انرژی خود را از انرژی‌های نو به دست آورد، اجرایی می‌کنیم.

وی افزود: یکی دیگر از پروژه‌های آماده افتتاح، احداث سقف قسمت شرقی محوطه سبزی میدان مرکزی میوه و تره‌بار با متراژ پروژه چهار هزار و ۵۰۰ مترمربع است که با صرف اعتباری بالغ بر چهار میلیارد تومان افتتاح می‌شود تا کشاورزانی که در این محل به صورت مستقیم بارهای خود را عرضه می‌کنند در زمستان و تابستان از بارش باران و تابش مستقیم آفتاب در امان باشند و با مسقف کردن این قسمت فضای بهتری برای فعالیت آنها فراهم شود.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اصفهان انرژی شهرداری میادین میوه و تره میوه و تره بار میدان مرکزی میوه و تره بار نیروگاه خورشیدی شهرداری اصفهان میلیارد تومان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۲۴۶۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۹ برابری توزیع عوارض بین شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان یزد

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی یزد از افزایش بیش از ۹ برابری توزیع عوارض بین شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان یزد در دولت سیزدهم خبر داد و گفت: این اعتبار باید در چارچوب برنامه‌های توسعه‌ای استان و برنامه‌های تحولی دولت هزینه شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از یزد و به نقل از روابط عمومی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان یزد، مجید دهقانی‌زاده با بیان اینکه از اقدامات اساسی دولت در راستای کمک به مجموعه شهرداری‌ها و دهیاری‌ها، پرداخت عوارض ارزش افزوده است، اظهار کرد: این اعتبار به‌صورت نقد در اختیار آنان قرار می‌گیرد تا خدمات مناسب و در شأن مردم ارائه دهند.

وی تأمین منابع مالی پایدار از محل توزیع عوارض را مساله مهمی برای شهرداری‌ها و دهیاری‌ها دانست و افزود: انتظار می‌رود مجموعه شوراها و شهرداری‌ها به گونه‌ای برنامه‌ریزی کنند تا این اعتبار پرداختی از سوی دولت در چارچوب برنامه‌های توسعه‌ای استان و برنامه‌های تحولی دولت هزینه شود.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان یزد با بیان اینکه مجموعه شهرداری‌ها باید به فکر ایجاد منابع پایدار درآمدی برای خود باشند، تاکید کرد: شوراها و شهرداری‌ها باید بتوانند منابع مناسبی در کنار منابعی که از محل ارزش افزوده نصیبشان می‌شود را در راستای تکمیل طرح و پروژه‌های حوزه شهری و روستایی و همچنین خدمت مناسب به شهروندان به کار گیرند.

دهقانی‌زاده با اشاره به اینکه در دولت سیزدهم توزیع عوارض بین شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان ۹ برابر افزایش پیدا کرده است، بیان کرد: در دولت سیزدهم دولت به کمک مجموعه مدیریت شهری و روستایی آمد تا در این حوزه تحول اساسی ایجاد کند.

وی عوارض توزیع شده بین شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان را در سال ۱۳۹۹ مجموعاً ۳,۳۸۰ میلیارد ریال عنوان کرد که در این دولت این اعتبار بیش از ۹ برابر افزایش یافته است و افزود: عوارض توزیع شده بین شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان در سال ۱۴۰۲ نیز به مبلغ ۳۰ هزار میلیارد ریال رسیده است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان یزد از دلایل رشد این منابع در دولت سیزدهم را تدابیر اندیشیده شده در قالب ستاد درآمد و تجهیز منابع و مساعدت‌های استاندار و نمایندگان مردم شریف استان در مجلس شورای اسلامی در انتقال تعدادی از پرونده‌های مالیاتی شرکت‌های یزدی به استان و نیز تلاش‌های ارزشمند دستگاه‌های اجرایی ذی‌ربط به ویژه اداره کل امور مالیاتی دانست و گفت: دولت سیزدهم بر تأمین منابع مالی پایدار و عدالت محور در کشور تاکید دارد.

کد خبر 751181

دیگر خبرها

  • الزام ادارات به تامین بخشی از برق خود با انرژی های تجدید پذیر و بورس انرژی 
  • اولین نیروگاه خورشیدی ۲۰ کیلوواتی کشور در قاین افتتاح شد
  • جهش صنعت تولید برق در خراسان شمالی
  • آیین بهره‌برداری از پروژه‌های سازمان پسماند شهرداری اصفهان آغاز شد
  • افتتاح ۲۱۳ نیروگاه خورشیدی در روستاهای استان سمنان
  • آماده‌باش چین برای شراره‌های خورشیدی
  • صندوق ‏توسعه ملی برای رفع عقب‌ماندگی در توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر پیشگام می‌شود
  • افزایش چشمگیر مصرف انرژی‌های تجدیدپذیر در جهان
  • نیروگاه تجمیعی خورشیدی در استان یزد احداث می‌شود
  • افزایش ۹ برابری توزیع عوارض بین شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان یزد